ELS VESTITS I JO...

No sé què em passa amb els vestits. Qualsevol imatge que m'agrada m'inspira per dibuixar vestits. M'encanta.  Encara no sé cap on orientaré la meva vida professional però he de fer alguna cosa amb això...

Tinc la gran sort de tenir una àvia que sap cosir molt bé, i amb l'ajuda d'una modista amiga seva, m'han fet alguns dels meus dissenys realitat.

I això em porta a parlar del...

 

TERRA DE TROBADORS:

Molts ja el coneixeu, però potser molts no. El Terra de Trobadors és el festival medieval per excel·lència a Castelló d'Empúres (casa meva). M'atreviria a dir, que molts anys és a l'altura de ser un dels millors festivals medievals de Catalunya. Durant uns dies el poble es transforma i és màgic a cada racó, amb espectacles, música, 3 dies molt intensos. Per mi és molt molt molt important. Sempre ho ha estat. Alguns castellonins portem el festival a les venes. Amb els anys he anat veient que una de les coses que em fa disfutar-lo molt és dissenyar vestits i portar-los.

 

HOLA!!

Sóc l' Aida i visc a un paradís anomenat Alt Empordà. Principalment dibuixo noies. dones. pin-ups. nines i vestits. M'atrau la bellesa, la femenitat, l'erotisme i la naturalesa.  La fantasia i els contes de fades són un dels meus temes recurrents. Un cap ple de pardals.

 

PER FORA...

La meva principal eina és el photoshop (pintura digital), tot i que acostumo a fer els esbossos i dibuixos en net a mà, i el photoshop el faig servir per pintar.
Però també m'agrada  agafar els pinzells de tant en tant!

 

PER DINS...

Paradoxalment al que pinto, no crec que la vida sigui de color rosa, més aviat al revés. Sóc molt passional, i tot ho visc intensament, això és molt bo i alhora molt dolent, si no ho controles pot ser molt autodestructiu.

Per sort em considero una persona molt lluitadora, i malgrat potser no sempre n'he sabut,  ja no crec en les excuses.

Crec en les persones que lluiten per convertir-se en qui volen ser.

Crec en la màgia de les petites coses, de les mirades, d'aprendre a estimar als altres i a un mateix.

 

 Aquest és el meu alter ego medieval       (Fotografia de @myserch a l'Instagram)

 Aquest és el meu alter ego medieval       (Fotografia de @myserch a l'Instagram)


els meus il·lustradors i dibuixants preferitS:


Alphonse Mucha, Kay Nielsen, Eyvind Earle, Gustav Klimt, René Gruau, Glen Keane, Phobs, Barbucci, Manu Arenas, Sergey Ishmaev,  Lorena Alvarez Gómez,  Pedro Pérez, Enrique Fernández, Conrad Roset.

 

els meus dissenyadors preferitS:

Zuhair Murad, Ellie Saab,  Anju Modi, Bibian Blue, Maya Hansen